Hej
Edytaha ubiegła mnie w odpowiedzi. W takim razie korzystając z okazji też zadam pytanie. Może głupie bo jestem na Gotujmy już prawie rok. Czy jest możliwość klasyfikowania dodanych przepisów w ulubionych? Szukałam takiej opcji i nie znalazłam
Hej
Edytaha ubiegła mnie w odpowiedzi. W takim razie korzystając z okazji też zadam pytanie. Może głupie bo jestem na Gotujmy już prawie rok. Czy jest możliwość klasyfikowania dodanych przepisów w ulubionych? Szukałam takiej opcji i nie znalazłam
Witaj
To bardzo proste. Wchodzisz w przepis - na wysokości awatarka autora przepisu są trzy zielone ikonki: drukarka, koperta i folder z krzyżykiem. Ten folder trzeba kliknąć
zmieniono 1 raz (ostatnio 06 maj 2012 11:55 przez edytaha)
Ponieważ jestem nowym użytkownikiem tego serwisu chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób można dodać do ulubionych przepis kogoś innego i czy to wogóle jest możliwe ,bo nie znajduję takiej funkcji? Pozdrawiam
Witam serdecznie!
Obserwuj wątekOdp: Witam serdecznie!
edytaha
Odp: Odp: Witam serdecznie!
Scyla_17
Odp: Witam serdecznie!
aneczka_brie
Ja też jestem nowa ;]
Gruszka724
zbysiowa
edytaha
Szczerze powiem, że nie zastanawiałam się nad tym
Kathlyn
edytaha
To bardzo proste. Wchodzisz w przepis - na wysokości awatarka autora przepisu są trzy zielone ikonki: drukarka, koperta i folder z krzyżykiem. Ten folder trzeba kliknąć
Witam serdecznie!
Gruszka724