Witam wszystkich serdecznie. Właśnie odkryłam swoją pasje- gotowanie. I chciałabym się podzielić z przepisami które posiadam oraz tymi które dopiero nabędę. Uwielbiam różne nowości. Ciesze się że trafiłam w takie miejsce
Witam!
Właśnie przeczytałam o portalu gotujmy w Przyjaciółce. Ponieważ ostatnio krucho u mnie z finansami, mam nadzieję że znajdę tu przepisy na tanie , a zarazem smaczne dania. Pozdrawiam
Witam!
Właśnie przeczytałam o portalu gotujmy w Przyjaciółce. Ponieważ ostatnio krucho u mnie z finansami, mam nadzieję że znajdę tu przepisy na tanie , a zarazem smaczne dania. Pozdrawiam
Witam!
Witam wszystkich serdecznie. Właśnie odkryłam swoją pasje- gotowanie. I chciałabym się podzielić z przepisami które posiadam oraz tymi które dopiero nabędę. Uwielbiam różne nowości. Ciesze się że trafiłam w takie miejsce
WITAM SERDECZNIE :) :) :)
Obserwuj wątekOdp: WITAM SERDECZNIE :) :) :)
zbysiowa
Witaj Kas, śliczna z Was rodzinka
Odp: Odp: Odp: WITAM SERDECZNIE :) :) :)
zbysiowa
Witaj, tutaj każdy znajdzie coś dla siebie
Odp: WITAM SERDECZNIE :) :) :)
Natala1210
Odp: Odp: Odp: WITAM SERDECZNIE :) :) :)
edytaha
Na pewno znajdziesz Witaj
Odp: Odp: WITAM SERDECZNIE :) :) :)
Jagódkacudna
sylciar
edytaha
klaudia02111990
kołczu
WITAM SERDECZNIE :) :) :)
kas123