Querubinn napisał(a):hmmm, widze, że jeden dzień mnie nie było a tutaj jakieś party już się zapowiada kiedy i gdzie? Możemy przyjechać do Ciebie ...oczywiście z zapasikiem. Gdyby nie, to u mnie można by zrobić party...ale latem na działce myślę, że byłoby fajnie.
hmmm, widze, że jeden dzień mnie nie było a tutaj jakieś party już się zapowiada kiedy i gdzie?
Qurde.... aby zostać zwykłym szefem kuchni musiałem pracować kupę lat. Tu zostałem arcymistrzem przez tylko ponad 2 miesiące
Natala1210 napisał(a):Bardzo gorąco gratuluję Dla mnie to próg nieosiągalny.Pozdrawiam. Natala....też tak na początku myślałem
Bardzo gorąco gratuluję Dla mnie to próg nieosiągalny.Pozdrawiam.
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Właśnie zostałem arcymistrzem kuchni :)
Obserwuj wątekOdp: Właśnie zostałem arcymistrzem kuchni :)
Odp: Odp: Odp: Odp: Właśnie zostałem arcymistrzem kuchni :)
Querubinn
do mnie? spoko nie ma problemu, ale to awansowany powinien robić imprezkę
Dzisiaj u mnie otworzyli lodowisko, więc zapraszam na jazdę bez trzymanki
Odp: Właśnie zostałem arcymistrzem kuchni :)
astra
Odp: Odp: Odp: Właśnie zostałem arcymistrzem kuchni :)
Bahus
Możemy przyjechać do Ciebie ...oczywiście z zapasikiem. Gdyby nie, to u mnie można by zrobić party...ale latem na działce myślę, że byłoby fajnie.
Odp: Odp: Właśnie zostałem arcymistrzem kuchni :)
Querubinn
kiedy i gdzie?
Odp: Odp: Właśnie zostałem arcymistrzem kuchni :)
Bahus
Gratuluję i czekam, chyba jak i reszta miejscowej społeczności na jakieś leciutkie party ...
Chyba nie bedziesz sknerzył
astra
Odp: Odp: Odp: Właśnie zostałem arcymistrzem kuchni :)
Natala1210
No to nie ma na co czekać tylko do roboty!