Z tym akurat miałam wieczny problem, bo włoskie gotowanie o tyle i nie leży o ile lubię tę kuchnię. Aby zjeść dość naprawdę włoskiego jestem zmuszona (chociaż to dość pejoratywne słowo) wybrać się do Bistro Wiejska.
Odp: Włoskie potrawy - gdzie kupić najlepsze składniki?
Może nie tyle same składniki ile akcesoria do wyposażenia kuchni w niższej cenie,znajdziecie także u nas na SuperInterior,teraz mamy kilka naprawdę fajnych,ciekawych promocji wiec warto
Jeśli chodzi o takie podstawowe rzeczy, jak makarony, pasty, konfitury czy oliwy to ja kupuję w valori.pl – często można trafić na promocje. Jak zamawiałem na początku stycznia to dostałem różne gratisy. Zwracam uwagę na to, aby produkty były tradycyjne, bez chemii.
Zależy czego szukasz – półprodukty, warzywa, słodycze, wina czy inne procenty, a może półprodukty. Takie sklepy można często spotkać w galeriach handlowych albo po prostu kupić w Internecie.
Włoskie potrawy - gdzie kupić najlepsze składniki?
Witam
Potrzbuję informacji gdzie mogę kupić w Warszawie lub przez internet najlepsze składniki do włoskich potraw, bez konserwantów i innych ulepszaczy. Najlepiej w oliwie z oliwek. Np.: oliwki, papryczki, czy karczochy.
Gdzie kupujecie? Macie sprawdzone sklepy?
Odpowiedz na/ edytuj Włoskie potrawy - gdzie kupić najlepsze składniki?
Obserwuj wątekOdp: Włoskie potrawy - gdzie kupić najlepsze składniki?
NisiaM
SuperInterior_pl
henioW
andrzejwah
henioW
raphaelll
Potrzbuję informacji gdzie mogę kupić w Warszawie lub przez internet najlepsze składniki do włoskich potraw, bez konserwantów i innych ulepszaczy. Najlepiej w oliwie z oliwek. Np.: oliwki, papryczki, czy karczochy.
Gdzie kupujecie? Macie sprawdzone sklepy?