Ja polecam OK Wine Bar - smaczne bardzo jedzenie, bardzo dobrze dobrane wino, i widok na Odrę. Teraz jesienią to na prawdę uroczo wygląda! polecam baardzo miejsce na klimatyczne i romantyczne spotkania!
Również bardzo serdecznie polecam restaurację Ok Wine Bar. Najbardziej zauroczył mnie pięknie oświetlony taras z widokiem na rzekę. Miejsce naprawdę baaardzo klimatyczne. Oczywiście jedzenie też bardzo dobre mają. Bardzo szeroki wybór win, więc coś dla mnie - uwielbiam wina. Restauracja zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, na pewno jeszcze kiedyś ją odwiedzę.
Polecam restaurację Stół na Szwedzkiej, sam decydujesz co masz zjeść. Dowiedziałam się o niej ze strony {bhig.pl} gdzie wrzucili ranking restauracji i hoteli. Byliśmy z narzeczonym we Wrocławskim zoo, a przy okazji zasiedliśmy przy Stole na Szwedzkiej. Wspomnienia z Wrocławia znakomite
Jeśli chodzi o Wrocław to z sentymentem wracam do restauracji Okrasa. Pyszne jedzenie i bardzo miła atmosfera Jest to świetne miejsce zarówno na obiad z dziećmi, jak i elegancką kolację Dania są różnorodne, podrzucam menu: http://restauracjaokrasa.pl/menu.html . A co polecacie w Katowicach?
jeżeli chodzi o restauracje po drugiej stronie Odry to tak, zgadzam się z Tobą, OK wine bar robi wrażenie, byłam na jubileuszowym obiedzie z rodziną, elegancko, z klasą, jeżeli miałabym tam kiedyś wrócić - bardzo chętnie, czuć że jest tam tak europejsko, oczywiście na rynku też coś można znaleźć ciekawego, tylko trzeba trochę powędrować
Widzę, że forum milczy od pewnego czasu na temat tych "prawdziwych" restauracji we Wrocławiu. Ja od pewnego czasu postanowiłam sobie, ze będę zwiedzała wrocławskie restauracje, ale te z prawdziwego zdarzenia, nie bary z jedzeniem. Różnie można oczywiście trafić, jedne zachwycają, drugie niekoniecznie ostatnio byłam w OK wine bar, chyba nawet nie miałam pojęcia o tym miejscu, znajomu dał mi "cynk". jestem baardzo zadowolona, świetny poziom, na który wydaje mi się, trzeba trochę popracować, w każdym razie mogę to miejsce szczerze polecić, jedzenie, wystrój, obsługa - jestem na "tak", a Wy macie jakieś ulubione miejsca np. na elegancką kolację ?
Wrocławskie resturacje
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Wrocławskie resturacje
Gerna
Odp: Odp: Wrocławskie resturacje
PatrycjaWW
Odp: Wrocławskie resturacje
Joasia86
domikr
santasandra
Wrocławskie resturacje