No to aby nam ten wątek nie zmienił pogodnego nastroju .Bardzo mi ten pomysł zamiany szczurzego wyścigu w Szczurkowy bunkier z przesympatyczną szefowa ( a może szeficą ) .Lato nam się po woli kończy to by nam nie zabrakło witaminek zapraszam .Miłego dnia.
No to aby nam ten wątek nie zmienił pogodnego nastroju .Bardzo mi ten pomysł zamiany szczurzego wyścigu w Szczurkowy bunkier z przesympatyczną szefowa ( a może szeficą ) .Lato nam się po woli kończy to by nam nie zabrakło witaminek zapraszam .Miłego dnia.
Sama jestem blondynką ale DODA to ta ze "sztuczną inteligencją" na odrostach. A faceci to chyba mają inny sposób oceniania kobiet. Przepraszam, że tak napisałam ale większość ludzi ocenia innych na pierwszy rzut oka. A Doda na jeden rzut okiem to niezła, tylko gorzej jak się odezwie albo zaśmieje...
i ten śmiech
ale nie obrażajmy blondynek bo chyba nie wszystkie taką mam nadzieję są głupie i bez inteligencji tylko dlaczego faceci uganiają się za takimi kobietami?
Wyścig szczurów
Obserwuj wątekOdp: Wyścig szczurów
Babciagramolka
Odp: Wyścig szczurów
Babciagramolka
Odp: Odp: Wyścig szczurów
Anula
To bylo dobre
Persik
Dobre hi,hi..
Persik
magdusia
Persik
ale nie obrażajmy blondynek bo chyba nie wszystkie taką mam nadzieję są głupie i bez inteligencji tylko dlaczego faceci uganiają się za takimi kobietami?
magdusia
Persik
kto? możesz jaśniej