Henia, napisałam, że Cię poniosło bo uważam, że niepotrzebnie dałaś się sprowokować. Nie warto przejmować się takimi osobami - przecież ona na to właśnie liczy i Cię podpuszcza!
Pyzuniu, daj rade jak z takimi postępować! Kiedyś lekceważyłam, po prostu je ignorowałam ale było jeszcze gorzej, bo takie osoby myślą, że nie odpowiadasz, bo się wystraszyłaś. Może jest jakiś inny sposób? Chętnie skorzystam!
A atakuj ich bronią - zacytuj tutaj na forum taki "list", niech inni zobaczą z jakimi wrednymi paskudami mamy do czynienia - podaj od kogo, ale nie komentuj bo po co? taki post będzie mówił sam za siebie, będzie widać, że się nie wystraszyłaś a każdy czytający sobie sam oceni - żałuję, że kiedyś kilku wiadomości tak nie upubliczniłam, kilku osobom zrobiłoby się przynajmniej głupio!
Papaja, Henię trochę poniosło, ale Ty zachowujesz się dziwnie - czy jak zajrzę na Twój profil, do czego mam prawo i mogę to robić kiedy mi się spodoba, to też będziesz pisać na p.w. po co to robię?!
Styl Twojej wypowiedzi i kilka innych drobiazgów przypominają mi do złudzenia inną postać z tego portalu a wierz mi, że mam intuicję w takich sprawach
Zamiast szukać zaczepki idź i coś ugotuj, jeśli potrafisz bo na razie tylko przepisujesz
A ja proszę na mój profil nie wchodzić ! Jestem tak przystojny, że nie życzę sobie aby ktoś się we mnie zakochał. Byłoby to dla mnie bardzo uciążliwe.
No, niestety za późno przyszło ostrzeżenie! Weszłam! i co teraz będzie?!
Henia, napisałam, że Cię poniosło bo uważam, że niepotrzebnie dałaś się sprowokować. Nie warto przejmować się takimi osobami - przecież ona na to właśnie liczy i Cię podpuszcza!
Pyzuniu, daj rade jak z takimi postępować! Kiedyś lekceważyłam, po prostu je ignorowałam ale było jeszcze gorzej, bo takie osoby myślą, że nie odpowiadasz, bo się wystraszyłaś. Może jest jakiś inny sposób? Chętnie skorzystam!
zaatakowani
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: zaatakowani
Henia
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: zaatakowani
Pyza
A atakuj ich bronią - zacytuj tutaj na forum taki "list", niech inni zobaczą z jakimi wrednymi paskudami mamy do czynienia - podaj od kogo, ale nie komentuj bo po co? taki post będzie mówił sam za siebie, będzie widać, że się nie wystraszyłaś a każdy czytający sobie sam oceni - żałuję, że kiedyś kilku wiadomości tak nie upubliczniłam, kilku osobom zrobiłoby się przynajmniej głupio!
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: zaatakowani
Henia
Luna, byłam pierwsza
Odp: Odp: Odp: Odp: zaatakowani
Henia
No, niestety za późno przyszło ostrzeżenie! Weszłam! i co teraz będzie?!
Odp: Odp: zaatakowani
Henia
O tak, przejść przez Twoje przepisy, to prawdziwa uczta! Jest na czym oko zatrzymać!
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: zaatakowani
Henia
Marika_1961
Az slinka cieknie na widok tych kielbasek,zadne wyroby nie smakuja tak dobrze jak POLSKIE;-)))
Odp: Odp: Odp: Odp: zaatakowani
luna19
to ja w takim razie musze koniecznie zobaczyć i zaryzykuję, wchodzę
Bahus
No fakt...umiesz się zareklamować ...ja poproszę te kiełbaski wiszące op prawej stronie drążka....
Odp: zaatakowani
luna19
i lubię oglądac inne ... jestem goscinna i zawsze gosci dobrze karmię