Co zrobić, żeby pięknie wyrośnięty sernik nie opadał tak okropnie? Z sernika, który po upieczeniu był wysokości 6 cm po 30 minutach zostaje sernik o wysokości 2 cm a czasem nawet mniej Oszaleć można W smaku jest super tylko ta dołująca wysokość.
'
Możesz na dół piekarnika dać blachę i wlać do niej wodę. Podczas pieczenia woda będzie parowała ( innego wyjścia nie ma ) Ja tak piekę i mi nie opada.
Co zrobić, żeby pięknie wyrośnięty sernik nie opadał tak okropnie? Z sernika, który po upieczeniu był wysokości 6 cm po 30 minutach zostaje sernik o wysokości 2 cm a czasem nawet mniej Oszaleć można W smaku jest super tylko ta dołująca wysokość.
Zapadający się sernik
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Zapadający się sernik
mocsłodkości
Odp: Odp: Odp: Zapadający się sernik
biedroneczki
Odp: Odp: Zapadający się sernik
biedroneczki
Odp: Zapadający się sernik
robaczek
'
Możesz na dół piekarnika dać blachę i wlać do niej wodę. Podczas pieczenia woda będzie parowała ( innego wyjścia nie ma ) Ja tak piekę i mi nie opada.
Odp: Odp: Zapadający się sernik
biedroneczki
Odp: Zapadający się sernik
ciasteczka
Odp: Zapadający się sernik
mocsłodkości
Zapadający się sernik
biedroneczki