biedroneczki napisał(a):Ile mąki dodajecie do zasmażki, żeby kapusta nie była ani za wodnista ani za gęsta i oblepiona górą mąki? Dużo zależy ile tłuszczu się wytopi z boczku lub ile tłuszczu użyłaś. Ja najczęściej daję czubatą łyżkę. Ważne też, żeby dobrze przesmażyć taką mąkę
Ile mąki dodajecie do zasmażki, żeby kapusta nie była ani za wodnista ani za gęsta i oblepiona górą mąki?
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Zasmażana kapusta
Obserwuj wątekOdp: Zasmażana kapusta
ciasteczka
Odp: Odp: Zasmażana kapusta
biedroneczki
A jeśli np. robię zasmażkę z 2 łyżek smalcu ze skwarkami to ile mąki dać? Tak mniej więcej.
Odp: Zasmażana kapusta
mocsłodkości
Dużo zależy ile tłuszczu się wytopi z boczku lub ile tłuszczu użyłaś. Ja najczęściej daję czubatą łyżkę. Ważne też, żeby dobrze przesmażyć taką mąkę
Zasmażana kapusta
biedroneczki