gratulacje chyba najbardziej go lubię w duecie ze Smoleniem co o bombkach była mowa i w piosence "starych nie ma chata wolna oj będzie bal,ojjj będzie bal" taaaa
Ach, zapomniałam ze Smoleniem też , oczywiście . Tak zgadzam się to, to są najlepsi satyrycy. jest treść , jest przekaz ......
gratulacje chyba najbardziej go lubię w duecie ze Smoleniem co o bombkach była mowa i w piosence "starych nie ma chata wolna oj będzie bal,ojjj będzie bal" taaaa
Laskowik otrzymał Grand Prix w Opolu. Cieszę się niewymownie. Mój krajan, którego znam osobiście (jednak nie jako gwiazdora, a jako listonosza, który codziennie pukał do moich drzwi przynosząc mi pocztę.) dostał to na co sobie naprawdę zasłużył. Nawet nie wiecie jaki to sympatyczny i fajny facet. To nie "woda sodowa" ....to wielka indywidualność. Niech ten jego powrót na scenę będzie jak najbardziej owocny i udany. Tego życzę mu z całego serca.
Zenon Laskowik
Obserwuj wątekOdp: Zenon Laskowik
Pablito
Odp: Odp: Zenon Laskowik
misia53
Ach, zapomniałam ze Smoleniem też , oczywiście . Tak zgadzam się to, to są najlepsi satyrycy. jest treść , jest przekaz ......
Odp: Zenon Laskowik
margolata
misia53
Zenon Laskowik
Bahus