Ja ziemniaki owijam w folię aluminiową, do której dodaję niewielką ilość soli oraz masło. Wychodzą mega pyszne i delikatne. Przed podaniem można posypać je świeżym koperkiem albo szczypiorkiem lub zieloną cebulką
Uwielbiam jeść ziemniaki pieczone w ognisku. Ich smak i aromat zostają potem na długo w pamięci. Dodajecie coś do ziemniaków, czy pieczecie je bez dodatków? Ja osobiście uwielbiam takie pieczone bez niczego. Potem masełko i odrobina soli, której i tak potem nie dodaję bo zapominam A wy?
Mmmmmm. Ziemniaki z ogniska to coś z czym kojarzy mi się dzieciństwo u babci na wsi. Już od sierpnia robiliśmy ogniska i "pakowaliśmy" do nich ziemniaki Na dodatek piekliśmy w też jabłka Nabijaliśmy je na patyki i potem dawaj nad ognień Smakowały wybornie.
Uwielbiam jeść ziemniaki pieczone w ognisku. Ich smak i aromat zostają potem na długo w pamięci. Dodajecie coś do ziemniaków, czy pieczecie je bez dodatków? Ja osobiście uwielbiam takie pieczone bez niczego. Potem masełko i odrobina soli, której i tak potem nie dodaję bo zapominam A wy?
Ziemniaki z ogniska
Obserwuj wątekOdp: Odp: Ziemniaki z ogniska
skuter5
Odp: Ziemniaki z ogniska
ciasteczka
Mmmmmm. Ziemniaki z ogniska to coś z czym kojarzy mi się dzieciństwo u babci na wsi. Już od sierpnia robiliśmy ogniska i "pakowaliśmy" do nich ziemniaki Na dodatek piekliśmy w też jabłka Nabijaliśmy je na patyki i potem dawaj nad ognień Smakowały wybornie.
Ziemniaki z ogniska
mocsłodkości