W moim rodzinnym mieście od lat na ścianie jednej kamienicy pokutuje napis nabazgrany sprayem. Pokutuje bo kamienica dawno remontu i malowania nie widziała, ale napis wciąż aktualny: "Ludzie myślcie, to nie boli"
I moje ulubione powiedzenie: "Moja definicja lidera jest taka, weźmy się i... zróbcie"
W moim rodzinnym mieście od lat na ścianie jednej kamienicy pokutuje napis nabazgrany sprayem. Pokutuje bo kamienica dawno remontu i malowania nie widziała, ale napis wciąż aktualny: "Ludzie myślcie, to nie boli"
I moje ulubione powiedzenie: "Moja definicja lidera jest taka, weźmy się i... zróbcie"
zmieniono 2 razy (ostatnio 15 gru 2011 23:31 przez szklanka)
Wątek z cytatami co prawda jest, jednak ja proponuję coś innego rodzaju
Każdy z nas ma swoje powiedzonka. Każdy zna jakieś cytaty i złote myśli. Proponuję zapisywać je tutaj Jeśli autor powiedzonka jest nam znany można go podać Złote myśli nie muszą być podniosłe mogę też być śmieszne.
Złota myśl na dziś:)
Obserwuj wątekOdp: Odp: Złota myśl na dziś:)
Netka
No tak,nie ma to jak dobry lider: D
Odp: Odp: Odp: Złota myśl na dziś:)
Netka
Prawdziwe do bólu,u mnie tak samo zawsze jest,po każdym sprzątaniu porządek jest gdzieś tak pół godzinki: D: D: D
Odp: Złota myśl na dziś:)
margolata
"Robimy rząd i idziemy stąd"
zuzi
...."Nie żałować niczego, być sobą, nie zmieniać się dla nikogo! ".....
Odp: Odp: Złota myśl na dziś:)
misia5
(Phyllis Diller)
Jakież to powiedzonko jest prawdziwe
Mirka227
CHOROBA TO NIE KARA, ALE SPRAWDZIAN Z MIŁOŚCI I CZŁOWIECZEŃSTWA!
misia5
Gdyby jajo miało inną formę, życie kury byłoby potworne
Julian Tuwim
Złota myśl na dziś:)
misia5
Każdy z nas ma swoje powiedzonka. Każdy zna jakieś cytaty i złote myśli. Proponuję zapisywać je tutaj Jeśli autor powiedzonka jest nam znany można go podać Złote myśli nie muszą być podniosłe mogę też być śmieszne.
Życzę udanej zabawy