Nie powiodło się..nie zadziałało. Zauważyłem że przy niektórych słowach na forum jest zielono i jak na te "zieloności" klikasz pojawia się propozycja randkowa
A jednak się udało choć nie całkiem
Bahus chcesz się na zieloną randkę umówic
He he he. Zobaczę co Bahus odpisze
zmieniono 1 raz (ostatnio 11 mar 2009 22:19 przez Agusia74)
Nie powiodło się..nie zadziałało. Zauważyłem że przy niektórych słowach na forum jest zielono i jak na te "zieloności" klikasz pojawia się propozycja randkowa
Nie. Ktoś próbuje jakoś nazbierać na koszty utrzymania serwisu.
I idzie tak sobie.
Więcej jak ktoś chce więcej wiedziec, to na priva, mam słabość polegającą na tłumaczeniu się nawet jak nie muszę tego robić.
Też zauważyłem , że pojawiają się zielone cudeńka o różnorakich "propozycjach", ale nasze "Moderatory" nie odpowiedziały mi na P.W. więc ponawiam publicznie pytanie:
czy "toto" pojawiło się nie wiadomo skad?, czy ktoś nam wrzucił śmiecia?
zmieniono 1 raz (ostatnio 11 mar 2009 12:32 przez Bahus)
Znalazłem sposób na zabarwianie i podkreślanie tekstu na zielono. Oto przykład:
.....Na dwoje babka wróżyła czy propozycja "razem we dwoje" ma w naszej znajomości jakiś sens.....
znalazłem sposób
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: znalazłem sposób
Agusia74
He he he. Zobaczę co Bahus odpisze
Odp: Odp: znalazłem sposób
astra
Bahus chcesz się na zieloną randkę umówic
Odp: znalazłem sposób
MADZIALENKA
dobry
I idzie tak sobie.
Więcej jak ktoś chce więcej wiedziec, to na priva, mam słabość polegającą na tłumaczeniu się nawet jak nie muszę tego robić.
Zdrówko.
Odp: Odp: znalazłem sposób
Też zauważyłem , że pojawiają się zielone cudeńka o różnorakich "propozycjach", ale nasze "Moderatory" nie odpowiedziały mi na P.W. więc ponawiam publicznie pytanie:
czy "toto" pojawiło się nie wiadomo skad?, czy ktoś nam wrzucił śmiecia?
Bahus
znalazłem sposób
Bahus
.....Na dwoje babka wróżyła czy propozycja "razem we dwoje" ma w naszej znajomości jakiś sens.....