Zostałam obdarowana całą górą proszkowanych zup. Szczerze mówiąc unikam takich produktów ale jak już dostałam to przecież nie wyrzucę. Macie jakiś pomysł jak przygotować takie proszkowane zupy na zdrowy sposób? Jak je podrasować, żeby był smacznie i zdrowo?
Ja bym zrobiła je na większej ilości wody, w której wcześniej ugotowałabym pokrojone warzywa. Dużo zależy od tego jakie te zupy masz. I nie chodzi o firmę tylko czy to jest grochowa, krupnik, żurek czy co tam jeszcze jest Inaczej pokombinujesz z krupnikiem a inaczej z grochową czy rosołem.
Zostałam obdarowana całą górą proszkowanych zup. Szczerze mówiąc unikam takich produktów ale jak już dostałam to przecież nie wyrzucę. Macie jakiś pomysł jak przygotować takie proszkowane zupy na zdrowy sposób? Jak je podrasować, żeby był smacznie i zdrowo?
Możesz je zrobić na własnym wywarze byle bez soli bo te zupy mają masę soli w sobie. Kiedyś zrobiłem krupnik na rosole już przyprawionym To była masakra Możesz dodać warzywa, kaszę, mięso np. z kurczaka. Możliwości jest wiele
Zostałam obdarowana całą górą proszkowanych zup. Szczerze mówiąc unikam takich produktów ale jak już dostałam to przecież nie wyrzucę. Macie jakiś pomysł jak przygotować takie proszkowane zupy na zdrowy sposób? Jak je podrasować, żeby był smacznie i zdrowo?
Zupy z torebki
Obserwuj wątekOdp: Zupy z torebki
Olmix_pl
Odp: Zupy z torebki
mocsłodkości
Ja bym zrobiła je na większej ilości wody, w której wcześniej ugotowałabym pokrojone warzywa. Dużo zależy od tego jakie te zupy masz. I nie chodzi o firmę tylko czy to jest grochowa, krupnik, żurek czy co tam jeszcze jest Inaczej pokombinujesz z krupnikiem a inaczej z grochową czy rosołem.
Odp: Zupy z torebki
skuter5
Możesz je zrobić na własnym wywarze byle bez soli bo te zupy mają masę soli w sobie. Kiedyś zrobiłem krupnik na rosole już przyprawionym To była masakra Możesz dodać warzywa, kaszę, mięso np. z kurczaka. Możliwości jest wiele
Zupy z torebki
ciasteczka