Sposób przygotowania:
Galaretkowe deserki
Galaretki rozpuszczamy, każdy kolor oddzielnie. Dwie galaretki w 1,5 szklance wody. Odstawiamy do całkowitego stężenia. Śnieżkę ubijamy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Do szklanek (7 sztuk po 300 ml) wsypujemy po łyżce płatków musli bananowych następnie, po 2-3 łyżki śmietany.
Galaretki kroimy w kostki. Wykładamy każdej po trochu na śmietanę. Tak po połowie każdej. Posypujemy (po łyżce) płatkami. Następnie pozostałe galaretki.Wierzch posypujemy startą na tarce czekoladą. Schładzamy w lodówce.
Smacznego.
Do szklanek (7 sztuk po 300 ml) wsypujemy po łyżce płatków musli bananowych następnie, po 2-3 łyżki śmietany.
Galaretki kroimy w kostki. Wykładamy każdej po trochu na śmietanę. Tak po połowie każdej. Posypujemy (po łyżce) płatkami. Następnie pozostałe galaretki.Wierzch posypujemy startą na tarce czekoladą. Schładzamy w lodówce.
Smacznego.