Sposób przygotowania:
Grillowana kaszanka z kiszoną kapustą
Kaszanki trzeba przepłukać i dokładnie osuszyć, najlepiej ręcznikiem papierowym. Na kawałku folii kłaść porcję kiszonej kapusty. Obraną i umytą cebulę pokroić w plasterki. Kaszankę naciąć z jednej strony , w przecięcie wciskać plasterki cebuli. Ułożyć na kiszonej kapuście, posypać świeżo zmielonym pieprzem i zwinąć folię. Postępować tak samo z resztą składników. „Pakuneczki” stawiamy na grilla i grillujemy jakieś pół godziny, pod koniec można uchylić folię, lecz nie koniecznie. Polecam jako dodatek przypieczone na grillu kromki chlebka.
zewa
zbysiowa
Spróbuj Ewuś, jest bardzo dobra, jak robię do obiadu, to najczęściej z kiszoną podsmażaną;)
zewa
Koniecznie muszę spróbować.
mysza75
zbysiowa
Jest pyszna, zrób:) Smacznego:))
edytaha
zbysiowa
Koniecznie;)
Netka
zbysiowa
Będzie mi miło:)
angel29
zbysiowa
Dziękuję, i cieszę się że zasmakowało:)
msewka
zbysiowa
Cebulka z kaszanką jest pyszna, spróbuj kiedyś dodać;)