Sposób przygotowania:
Grzanki w jajku
Jajka wbijamy do miski lub talerza głębokiego roztrzepujemy widelcem razem z przyprawami.
Do rozbełtanych jajek wkładamy kromki chleba i obtaczamy z obydwu stron.
Następnie kromki smażymy na dobrze rozgrzanym oleju z jednej a następnie z drugiej strony na złoty kolor.
Po usmażeniu odsączamy na papierowym ręczniku w celu odsączenia z nadmiaru tłuszczu.
Podajemy polane ketchupem.
Do rozbełtanych jajek wkładamy kromki chleba i obtaczamy z obydwu stron.
Następnie kromki smażymy na dobrze rozgrzanym oleju z jednej a następnie z drugiej strony na złoty kolor.
Po usmażeniu odsączamy na papierowym ręczniku w celu odsączenia z nadmiaru tłuszczu.
Podajemy polane ketchupem.
misia5
BozenaMatuszczyk
Dzięki miło mi,ja często robię bo go uwielbiam i moja rodzinka również.;)
gusia1000
BozenaMatuszczyk
To prawda .;)
danielek