Sposób przygotowania:
Hamburger domowy
Mięso podgrzewamy na patelni, po obróceniu na 2 strone kładziemy na nie plastry żółtego sera i smażymy aż ser się zacznie roztapiać. bułki aby były ciepłe i chrupiace kroimy na poł a następnie na minute podgrzewamy w opiekaczu - tosterze (nie musimy domykać jeśli bułki są duże). Na krązek mięsny dajemy musztrade a później już w dowolnej kolejności układamy papryke ogórka i cebulkę, całość polewamy keczupem i przykrywamy drugą częścią bułki.
Naprawdę są pyszne i bardzo łatwe i szybkie
Naprawdę są pyszne i bardzo łatwe i szybkie
Trzosik
blackbetty
wiem ze bułka jest inna, ale jest to danie na szybko, poza tym te bułki pakowane są nie za bardzo smaczne.
Savage
blackbetty
no racja :)
Polecam dodać paprykę marynowaną (wlasnej roboty - przepis u mnie ) tez PYCHA