Sposób przygotowania:
Hot dog z boczkiem
Parówki ugotować. Cebulę obrać drobno posiekać i zeszklić na maśle. Pieczarki obrać zetrzeć na tarce i dodać do cebuli, dusić aż woda odparuje i doprawić solą i pieprzem.
Ser zetrzeć na tarce. Bekon pokroić w kostkę i usmażyć. Sztangielkę rozciąć wzdłuż posmarować w środku masłem, włożyć parówkę nałożyć pieczarki posypać bekonem i serem.
Zapiec w piekarniku aż ser się roztopi. Polać ketchupem.
Ser zetrzeć na tarce. Bekon pokroić w kostkę i usmażyć. Sztangielkę rozciąć wzdłuż posmarować w środku masłem, włożyć parówkę nałożyć pieczarki posypać bekonem i serem.
Zapiec w piekarniku aż ser się roztopi. Polać ketchupem.