Justyna92

Justyna92

Złoty Ekspert
[Przepisów: 951]

Hot dog z boczkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Hod dog z podduszonymi pieczarkami i cebulką z dodatkiem smażonego bekonu posypane żółtym serem. Smacznego.

Hot dog z boczkiem Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Hot dog z boczkiem

 

  • 2 sztangielki
  • 3 parówki
  • 200 g pieczarek
  • 2 cebule
  • 2-3 plastry bekonu
  • ser żółty
  • masło

Sposób przygotowania:

Hot dog z boczkiem
Parówki ugotować. Cebulę obrać drobno posiekać i zeszklić na maśle. Pieczarki obrać zetrzeć na tarce i dodać do cebuli, dusić aż woda odparuje i doprawić solą i pieprzem.

Ser zetrzeć na tarce. Bekon pokroić w kostkę i usmażyć. Sztangielkę rozciąć wzdłuż posmarować w środku masłem, włożyć parówkę nałożyć pieczarki posypać bekonem i serem.

Zapiec w piekarniku aż ser się roztopi. Polać ketchupem.
Hot dog z boczkiem
Pieczarki obrać zetrzeć na tarce i dodać do cebuli , dusić aż woda odparuje i doprawić solą i pieprzem.
Hot dog z boczkiem
Bekon pokroić w małą kostkę i usmażyć.
Hot dog z boczkiem
Sztangielkę rozciąć wzdłuż posmarować w środku masłem , włożyć parówkę
Hot dog z boczkiem
Nałożyć pieczarki posypać bekonem i serem . Zapiec w piekarniku

Tagi:

hot dog