Sposób przygotowania:
Hot dogi z warzywami
Bułki naciskamy wzdłuż. Do środka każdej wkładamy start ser żółty i zapiekamy je w piekarniku nagrzanym do 180 st aż ser się rozpuścić.
W międzyczasie gotujemy parówki i przygotowujemy warzywa. Ogórki i pomidory w plasterki. Kapustę szatkujemy, paprykę kroimy w paski lub kostkę.
Kukurydzę osączamy i mieszamy w misce razem z kapustą i papryką. Do podgrzanych bułek wkładamy warzywa oraz po jednej parówce. Polewamy ketchupem lub innym ulubionym sosem.
Smacznego.
W międzyczasie gotujemy parówki i przygotowujemy warzywa. Ogórki i pomidory w plasterki. Kapustę szatkujemy, paprykę kroimy w paski lub kostkę.
Kukurydzę osączamy i mieszamy w misce razem z kapustą i papryką. Do podgrzanych bułek wkładamy warzywa oraz po jednej parówce. Polewamy ketchupem lub innym ulubionym sosem.
Smacznego.
danielek