Sposób przygotowania:
Imprezowa sałatkaETAP 1:

1. Tortellini gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu studzimy i układamy na dnie okrągłej tortownicy. Smarujemy cienko majonezem.
ETAP 2:

2. Następnie myjemy kalafior i ścieramy na tarce o dużych oczkach i robimy następną warstwę sałatki, solimy i pieprzymy i ponownie smarujemy cienko majonezem.
ETAP 3:

3. Por oraz ogórki drobno kroimy i układamy na majonezie. Ponownie smarujemy cienko majonezem.
ETAP 4:

4. Następną warstwą są drobno posiekane jajka, które również smarujemy majonezem i na koniec układamy startą na tarce o dużych oczach rzodkiewkę.
ETAP 5:

5. Chłodzimy w lodówce jedną godzinę, następnie odpinamy obręcz i podajemy torcik sałatkowy.
6. Smacznego.