Sposób przygotowania:
Jajecznica z chorizo i papryką
Chorizo kroję w plastry. Paprykę myję i kroję w plastry. Natkę drobno siekam.
Na patelnię teflonowe przekładam chorizo, smażę z obu stron na rumiano. Następnie dodaję paprykę, smażę jeszcze kilka chwil.
Ja smażę bez użycia tłuszczu. Wbijam jajka. Dokladnie mieszam drewnianą łyżką, solę i pieprzę do smaku. Następnie dodaję natkę. Przekładam na bułkę.
Na patelnię teflonowe przekładam chorizo, smażę z obu stron na rumiano. Następnie dodaję paprykę, smażę jeszcze kilka chwil.
Ja smażę bez użycia tłuszczu. Wbijam jajka. Dokladnie mieszam drewnianą łyżką, solę i pieprzę do smaku. Następnie dodaję natkę. Przekładam na bułkę.