Sposób przygotowania:
Jajecznica na bułce
Pieczarki obrać, opłukać, pokroić w drobną kosteczkę, włożyć na gorący tłuszcz i podsmażyć, pod koniec smażenia dodać obraną i pokrojoną w kosteczkę cebule smażyć do zeszklenia.
Jajka obmyć wbić do kubka rozmieszać a następnie wlać na patelnie do pieczarek i cebuli, wymieszać i smażyć cały czas mieszają do ścięcia się jajek, doprawić do smaku przyprawą uniwersalną, w razie potrzeby doprawić solą.
Bułeczkę przekroić, posmarować masłem i nałożyć ostudzoną jajecznice.
Jajka obmyć wbić do kubka rozmieszać a następnie wlać na patelnie do pieczarek i cebuli, wymieszać i smażyć cały czas mieszają do ścięcia się jajek, doprawić do smaku przyprawą uniwersalną, w razie potrzeby doprawić solą.
Bułeczkę przekroić, posmarować masłem i nałożyć ostudzoną jajecznice.
gusia1000