Reniz

Reniz

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 3217]

Jajka faszerowane pastą z makreli 3

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Makrelę w oleju można zastąpić śledziami w oleju po gdańsku

Jajka faszerowane pastą z makreli 3

Składniki:

Jajka faszerowane pastą z makreli 3

 

Sposób przygotowania:

Jajka faszerowane pastą z makreli 3
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, przekroić na pół, wyjąć żółtka. Rybę wyjąć z puszki, osączyć z oleju, włożyć do miski, rozgnieść widelcem razem z żółtkami. Cebulę i ogórki drobno posiekać. Wszystkie składniki połączyć z majonezem, przyprawić do smaku solą i pierzem, wymieszać. Pastą napełnić białka, ozdobić według uznania.