eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1833]

Jeżyny Eli zapiekane pod kruszonką

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 10

Pyszny zapiekany deserek.

Jeżyny Eli zapiekane pod kruszonką

Składniki:

Jeżyny Eli zapiekane pod kruszonką

 

Sposób przygotowania:

Jeżyny Eli zapiekane pod kruszonką
Jeżyny umyć pod bieżącą wodą i osuszyć.Z mąki,masła,kokosu i 3 łyżek cukru zagnieść kruszonkę.Jeżyny włożyć do naczynia żaroodpornego,posypać 3 łyżkami cukru i na górę rozsypać kruszonkę.Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 180 stopni,tak długo aż kruszonka się zrumieni(około 30-35 minut).Podawać po wyjęciu z piekarnika.Smacznego!

Tagi:

jeżyny owoce