robertjankopp

robertjankopp

Starszy Kucharz
[Przepisów: 30]

Książka Kucharska: Zdrowe przekąski GOOD FOOD

Kanapka ryżowa farmerska z mięsem.

  • 6
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 11

Przepis na 2 osoby. Kanapka najlepiej smakuje z polędwicą wołową i pieczarkami.

Kanapka ryżowa farmerska z mięsem. Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Kanapka ryżowa farmerska z mięsem.

 

  • 10 dkg polędwicy wołowej.
  • 10 dkg pieczarek.
  • 1 cebula.
  • pomidor ,ogórek świeży,3 szt oliwki do dekoracji.
  • 2 wafelki ryżowe Good food extra cienkie
  • sól,pieprz do smaku.

Sposób przygotowania:

Kanapka ryżowa farmerska z mięsem.
Polędwicę kroimy w cienkie paseczki.pół cebuli w półksiężyce.razem to wszystko podsmażamy na oleju, na końcu solimy i pieprzymywystudzić!Pieczarki kroimy w półksiężyce,drugie pół cebuli w kostkę,przesmażamy.solimy i pieprzymy.Układamy na wafelkach pół na pół dekorujemy pomidorem oliwką i ogórkiem świeżym.
Kanapka ryżowa farmerska z mięsem.
Etap 1