Persik

Persik

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1125]

kanapka z krewetkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

kanapka ze skandynawskiego kraju

kanapka z krewetkami

Składniki:

kanapka z krewetkami

 

  • 1 kromka chleba tostowego
  • majonez do smarowania
  • 1 liść sałaty
  • 3 łyżki ugotowanych krewetek
  • 1 cienki plasterek cytryny
  • 1 gałązka koperku
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

kanapka z krewetkami
z kromki chleba obciąć skórkę tak by nadać jej okrągły kształt posmarować majonez i położyć na niej liść sałaty na sałacie usypać kopczyk z krewetek ozdobić plasterkiem cytryny oraz gałązką koperku doprawić solą i pieprzem