Sposób przygotowania:
Kanapki na krakersach
Filety śledziowe solone płuczemy kilka razy zimną wodą zalewamy zimną wodą wlewamy łyżkę octu i zostawiamy na całą noc. Odsączone śledzie kroimy w bardzo drobną kosteczkę.
Do śledzi dodajemy starte jajka i drobno pokrojony korniszon. Do śledzi dodajemy żółty ser starty na drobnej tarce i majonez. Wymieszać składniki pasty jeżeli trzeba to można dodać trochę majonezu
Na krakersa nakładamy porcję pasty nadajemy kształt i obsypujemy zółtym serem.
Ser starty na tarce na średnich oczkach. Całość posypujemy słodką papryką mieloną.
POLECAM !!!!
Do śledzi dodajemy starte jajka i drobno pokrojony korniszon. Do śledzi dodajemy żółty ser starty na drobnej tarce i majonez. Wymieszać składniki pasty jeżeli trzeba to można dodać trochę majonezu
Na krakersa nakładamy porcję pasty nadajemy kształt i obsypujemy zółtym serem.
Ser starty na tarce na średnich oczkach. Całość posypujemy słodką papryką mieloną.
POLECAM !!!!
gusia1000