Sposób przygotowania:
Jajka z duszoną cebulką i rzodkiewką
Jajka gotujemy na twardo. Studzę i obieram. Kroję na pół. Na talerzu kładę plastry baleronu wędzonego. Następnie kładę jajka żółtkiem do dołu.
Jajka smaruję majonezem. Cebulę obieram i kroję w drobną kostkę. Cebulę smażę na rozgrzanym oleju na rumiano. Dodaję przyprawy.
Mieszam a następnie studzę. Rzodkiewki myję i drobno siekam. Cebulę kładę na jajka i posypuje rzodkiewkami.
Doprawiam solą i pieprzem do smaku oraz suszonym szczypiorkiem.
Jajka smaruję majonezem. Cebulę obieram i kroję w drobną kostkę. Cebulę smażę na rozgrzanym oleju na rumiano. Dodaję przyprawy.
Mieszam a następnie studzę. Rzodkiewki myję i drobno siekam. Cebulę kładę na jajka i posypuje rzodkiewkami.
Doprawiam solą i pieprzem do smaku oraz suszonym szczypiorkiem.