marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Kawa po karaibsku.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Składniki wlać do shakera i wstrząsnąć.Przecedzić do szklaneczki wypełnionej lodem.Na wierzch dodać bitą śmietanę i oprószyć kakao.Podawać.

Kawa po karaibsku.

Składniki:

Kawa po karaibsku.

 

  • 100 ml.zimnego naparu kawy,
  • 20 ml.rumu light,
  • 20 ml.Creme de cacao brown,
  • 10 ml.syropu kokosowego,

Sposób przygotowania:

Kawa po karaibsku.
Wszystkie składniki wlać do shakera z lodem i wstrząsnąć z 5-8
minut.Następnie przecedzić do szklanki z lodem.Na wierzch dod-
-ać bitą śmietanę i oprószyć kakao.Serwować z rurką.

Tagi:

kawa brownie