mycha

mycha

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2142]

Kebab w bułce

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Szybka wersja kebaba w bułce. Zamiast mięsa z kurczaka można użyć panierowanych parówek:)

Kebab w bułce

Składniki:

Kebab w bułce

 

  • na 1 kebaba:

 

  • 1 kajzerka
  • 3-4 kawałki panierowanej parówki lub podsmażonych kawałków kurczaka
  • kilka plastrów pomidorka
  • sałatka z kapusty i warzyw ze słoika
  • sos różowy (ketchup+majonez)
  • sos czosnkowy
  • ketchup

 

 

 

Sposób przygotowania:

Kebab w bułce
Bułkę naciąć na pół. Posmarować ulubionymi sosami, wyłożyć mięsko lub parówki, sałatkę, pomidorki. Wierzch polać znów sosami i ketchupem.