Sposób przygotowania:
Koktajl arbuzowo-bananowy z chlorellą
Kawałki banana oraz arbuza należy umieścić w misce lub dzbanku, w którym będzie przygotowywany koktajl.
Następnie dodać płaską łyżeczkę chlorelli i kefir, maślankę bądź mleko.
Wszystko razem dokładnie zblendować i przelać do szklanek lub kubeczków.
Koktajl najlepiej spożywać bezpośrednio po przygotowaniu.
Następnie dodać płaską łyżeczkę chlorelli i kefir, maślankę bądź mleko.
Wszystko razem dokładnie zblendować i przelać do szklanek lub kubeczków.
Koktajl najlepiej spożywać bezpośrednio po przygotowaniu.
![Koktajl arbuzowo-bananowy z chlorellą Koktajl arbuzowo-bananowy z chlorellą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-arbuzowo-bananowy-z-chlorella-557242.jpg)
ciasteczka
Czekoladka 2