Sposób przygotowania:
Koktajl bananowo - truskawkowy
Truskawki myjemy pod bieżącą wodą, odsączamy z wody i odrywamy szypułki.
Banana obieramy ze skórki i kroimy na plasterki, skrapiamy sokiem z cytryny, wkładamy do kielicha blendera i dolewamy mleko, blendujemy aż masa będzie gładka, przelewamy do szklanek.
Umyte truskawki kroimy w kostkę.
Do czystego kielicha blendera wkładamy truskawki i dosypujemy cukier, blendujemy, przelewamy do szklanek na masę bananową.
Banana obieramy ze skórki i kroimy na plasterki, skrapiamy sokiem z cytryny, wkładamy do kielicha blendera i dolewamy mleko, blendujemy aż masa będzie gładka, przelewamy do szklanek.
Umyte truskawki kroimy w kostkę.
Do czystego kielicha blendera wkładamy truskawki i dosypujemy cukier, blendujemy, przelewamy do szklanek na masę bananową.