Sposób przygotowania:
Koktajl kokosowo-wiśniowy
Wiśnie przebrać, usunąć ogonki, umyć, wydrylować i zamrozić. Banana obrać ze skóry, połamać na kawałki i wrzucić do dzbanka od blendera. Dolać mleko kokosowe i zmiksować na gładko. Wrzucić zamarznięte wiśnie i dodać cukru do smaku (ja dodałam 2 łyżki cukru). Zmiksować na gęsty i jednolity koktajl. Rozlać do szklaneczek, kieliszków, podawać od razu, ze słomką
![Koktajl kokosowo-wiśniowy Koktajl kokosowo-wiśniowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-kokosowo-wisniowy-224153.jpg)
![Koktajl kokosowo-wiśniowy Koktajl kokosowo-wiśniowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-kokosowo-wisniowy-224154.jpg)