Sposób przygotowania:
Koktajl truskawkowy
Do wysokiego naczynia wrzucamy dużo świeżych, umytych, oszypułkowanych truskawek. Dolewamy jogurtu naturalnego lub śmietany, maślanki czy kefiru i dosłodzamy do smaku.
Możemy je zblendować lub zmiksować, a w razie braku sprzętu nawet pognieść widelcem i też wyjdzie pycha, tylko konsystencja będzie inna.
Możemy je zblendować lub zmiksować, a w razie braku sprzętu nawet pognieść widelcem i też wyjdzie pycha, tylko konsystencja będzie inna.
1 etap
Do wysokiego naczynia wrzucamy dużo świeżych, umytych, oszypułkowanych truskawek. Dolewamy jogurtu naturalnego lub śmietany, maślanki czy kefiru i dosłodzamy do smaku. Możemy je zblendować lub zmiksować, a w razie braku sprzętu nawet pognieść widelcem i też wyjdzie pycha, tylko konsystencja będzie inna.