Sposób przygotowania:
Koktajl warzywny ze szpinakiem i pomidorem
Do kielicha blendera wrzucamy rozmrożone brykiety szpinaku, połamane liście kapusty pekińskiej, plasterek cytryny i kawałki pomidora (wcześniej sparzamy i pozbawiamy skórki).
Dodajemy obrane i pokrojone w małe kawałki jabłko, dolewamy 1/2 szkl. przegotowanej wody i 1/2 szkl. soku pomarańczowego 100%.
Miksujemy do uzyskania pożądanej konsystencji.
Dodajemy obrane i pokrojone w małe kawałki jabłko, dolewamy 1/2 szkl. przegotowanej wody i 1/2 szkl. soku pomarańczowego 100%.
Miksujemy do uzyskania pożądanej konsystencji.
Nina W.
MałaMi89
Polecam :) ja dopiero zaczynam wypróbowywać smaki warzyw w koktajlach, wcześniej wydawało mi się, że nie polubię - myliłam się :)