Sposób przygotowania:
Koktajl z malin i arbuza
Maliny opłukać delikatnie i wrzucić do kielicha blandera lub wysokiego naczynia.
Arbuza obrać ze skórki i opłukać, następnie pokroić w kostkę, może być grubsza.
Arbuza obrać ze skórki i opłukać, następnie pokroić w kostkę, może być grubsza.
Przełożyć arbuza do malin, wlać część mleka i zmiksować.
Dodać pokrojone listki mięty i wlać jogurt, jeszcze raz zmiksować i przelać do szklane.
Udekorować listkami mięty, można schłodzić w lodówce w upalne dni.
Dodać pokrojone listki mięty i wlać jogurt, jeszcze raz zmiksować i przelać do szklane.
Udekorować listkami mięty, można schłodzić w lodówce w upalne dni.
![Koktajl z malin i arbuza Koktajl z malin i arbuza](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-z-malin-i-arbuza-513829.jpg)
![Koktajl z malin i arbuza Koktajl z malin i arbuza](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-z-malin-i-arbuza-513832.jpg)
![Koktajl z malin i arbuza Koktajl z malin i arbuza](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-z-malin-i-arbuza-513833.jpg)
BozenaMatuszczyk
jagoda59