Sposób przygotowania:
Kolorowa sałatka z kurczakiem
Pierś kurczaka ugotować w małej ilości wody z dodatkiem curry. Ostudzić i pokroić w grubszą kostkę.
Kukurydzę i seler osączyć na sicie. Papryki umyć, wydrążyć gniazda nasienne i pokroić w kostkę.
Natkę pietruszki wypkukać i drobno pokroić. Kaszę jaglaną kilkakrotnie wypłukać i ugotować do miękkości.
Wszystkie składniki wymieszać z dodatkiem jogurtu, majonezu, soli i pieprzu.
Kukurydzę i seler osączyć na sicie. Papryki umyć, wydrążyć gniazda nasienne i pokroić w kostkę.
Natkę pietruszki wypkukać i drobno pokroić. Kaszę jaglaną kilkakrotnie wypłukać i ugotować do miękkości.
Wszystkie składniki wymieszać z dodatkiem jogurtu, majonezu, soli i pieprzu.