Sposób przygotowania:
Kolorowe babeczki z czekoladą w środku
Rozgrzewamy piekarnik do 180 stopni, na blasze ustawiamy 12 papierowych foremek. Do naczynia wsypujemy ciasto z opakowania, dodajemy jajka, rozpuszczoną, schłodzoną margarynę i wodę, dokładnie mieszamy mikserem, wsypujemy kulki czekoladowe, równomiernie je rozprowadzamy. Ciasto nakładamy do foremek po ok. 2 łyżki i wstawiamy do nagrzanego piekarnika. Pieczemy babeczki na środkowym poziomie piekarnika 18 minut, po upieczeniu wykładamy i studzimy. Lukier przygotowujemy z 5 łyżek cukru pudru i 50 ml wrzącej wody. Robimy lukier rozcierając cukier puder z wrzącą wodą, jeśli jest za gęsty zwiększamy ilość wody, lukrujemy zimne babeczki, posypujemy je kolorowymi, ozdobnymi kuleczkami i posypką.