Sposób przygotowania:
Muffinki lekko migdałowe z czekoladą
W osobnych naczyniach wymieszać suche i mokre składniki. Następnie przelać mokre składniki do suchych o krótko zmiksować. Na końcu dodać posiekaną czekoladę. Wymieszać.
Formę na muffinki wyłożyć papilotkami. Każdą napełnić do 3/4 wysokości. Piec około 15-20 minut w 180 stopniach. Ostudzić na kratce.
Śmietanę ubić z cukrem i śmietan fixem. Rozsmarować na ostudzonych muffinkach.
Posypać kolorową posypką.
Formę na muffinki wyłożyć papilotkami. Każdą napełnić do 3/4 wysokości. Piec około 15-20 minut w 180 stopniach. Ostudzić na kratce.
Śmietanę ubić z cukrem i śmietan fixem. Rozsmarować na ostudzonych muffinkach.
Posypać kolorową posypką.