kiwi

kiwi

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1064]

Kompot z mrożonych truskawek

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 2/5 głosów: 4

Cukier rozpuścić w wodzie, zagotować. Do wrzątku wrzucić mrożone truskawki,po zagotowaniu naczynie nie odstawić z ognia i szybko ostudzić.

Kompot z mrożonych truskawek

Składniki:

Kompot z mrożonych truskawek

 

  • truskawki 40 dag
  • cukier 10-12 dag
  • woda 3 szkl.

Sposób przygotowania:

Kompot z mrożonych truskawek

Cukier rozpuścić w wodzie, zagotować. Do wrzątku wrzucić mrożone truskawki, po zagotowaniu naczynie nie odstawić z ognia i szybko ostudzić.


Dowiedz się ile kalorii mają twoje ukochane owoce >>>