Sposób przygotowania:
Kopytka 4
Ziemniaki ugotowałam poprzedniego dnia. Następnego dnia zmieniłam je. Dodałam jajko sól i pieprz i mąkę wymieszałam i zagniotłam ciasto . Formowałam ruloniki i kroiłam na małe kawałki. Ugotowałam kopytka i włożyłam je do garnka z fasolka po bretońsku wymieszałam i podawałam na gorąco Fasolkę parę dni wcześniej zrobiłam i włożyłam w słoiki aby na dłużej starczyła
![Kopytka 4 Kopytka 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kopytka-4-99299.jpg)
![Kopytka 4 Kopytka 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kopytka-4-99300.jpg)
![Kopytka 4 Kopytka 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kopytka-4-99301.jpg)
![Kopytka 4 Kopytka 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kopytka-4-99302.jpg)