iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Koreczki z oscypkiem i dipem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Koreczki z oscypkiem i dipem musztardowo-pomidorowym

Koreczki z oscypkiem i dipem

Składniki:

Koreczki z oscypkiem i dipem

 

  • 1 pęczek rzodkiewki
  • 4 szt ogórki małosolne
  • oscypek
  • musztarda miodowa
  • pomidory suszone
  • pomidorki cherry

 

Sposób przygotowania:

Koreczki z oscypkiem i dipem
Oscypka kroimy w kawałki. Pomidorki cherry myjemy osuszamy i przekrawamy na pół. Ogórki kroimy w grube plastry. Rzodkiewki myjemy i kroimy na pół. Na patyczki nakąłdamy na przemian ser i warzywa. Robimy dip. Miksujemy pomidory suszone ,dodajemy musztardę i jeszcze raz miksujemy. Dip chłodzimy i podajemy z koreczkami.