Sposób przygotowania:
Kotlety jajeczne
Bułkę kajzerkę zamaczamy w wodzie na około 10 min. Gotujemy 7 jajek na twardo, obieramy i trzemy na grubym oczku. Dodajemy jedno surowe jajko, 1/2 łyżeczki kucharka i odciśniętą kajzerkę. Wszystko dokładnie mieszamy. Formujemy kotleciki i obtaczamy je w bułce tartej. Smażymy na oleju z o u stron aż bułka się zarumieni. Smacznego.
![Kotlety jajeczne Kotlety jajeczne](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-jajeczne-214398.jpg)
![Kotlety jajeczne Kotlety jajeczne](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-jajeczne-214399.jpg)
![Kotlety jajeczne Kotlety jajeczne](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-jajeczne-214400.jpg)
![Kotlety jajeczne Kotlety jajeczne](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-jajeczne-214401.jpg)