Sposób przygotowania:
Leczo wegetariańskie
Warzywa dokładnie myjemy, oczyszczamy z gniazd nasiennych i kroimy w grubą kostkę.
Na rozgrzany wok wlewamy oliwę, wrzucamy pokrojoną paprykę i podsmażamy około 5 minut. Gdy papryka zwiędnie dodajemy cukinię, pokrojone papryczki i przyprawy - smażymy około 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Pod koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i posiekane zioła. Podajemy z ryżem lub pieczywem.
Smacznego :)
Na rozgrzany wok wlewamy oliwę, wrzucamy pokrojoną paprykę i podsmażamy około 5 minut. Gdy papryka zwiędnie dodajemy cukinię, pokrojone papryczki i przyprawy - smażymy około 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Pod koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i posiekane zioła. Podajemy z ryżem lub pieczywem.
Smacznego :)