Sposób przygotowania:
Lody z galaretką owocową.
Wodę zagotować w garnuszku,wsypać galaretki z opakowań,zdjąć
z palnika naczynie i wymieszać zawartość i ostudzić.Rozlać płyn
do miseczek i czekać,aż stężeje i dopiero z letnią temperaturą
wstawić do lodówki,aż na dobre stężeje.Po wyjęciu można pokroić
na kawałki galaretkę i podawać z lodami Cassate lub Milano,które
polać kieliszkiem ajerkoniaku lub brandy i dekorować bitą śmietaną
ubitą lub ze spraya.Podawać w pucharkach.
z palnika naczynie i wymieszać zawartość i ostudzić.Rozlać płyn
do miseczek i czekać,aż stężeje i dopiero z letnią temperaturą
wstawić do lodówki,aż na dobre stężeje.Po wyjęciu można pokroić
na kawałki galaretkę i podawać z lodami Cassate lub Milano,które
polać kieliszkiem ajerkoniaku lub brandy i dekorować bitą śmietaną
ubitą lub ze spraya.Podawać w pucharkach.