Sposób przygotowania:
Lody z kiwi w czekoladzie mlecznej
Kiwi obrać ze skórki. Pokroić na grubsze plastry około 1 cm.
Następnie położyć na płaskiej powierzchni i włożyć na około 1-2 godziny do zamrażalnika. W zamarznięte plasterki kiwi włożyć patyczek do lodów.
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Następnie oblać nią dokładnie kiwi na patyczkach. Lody ozdobić wiórkami kokosowymi i kolorowymi posypkami wedle uznania.
Rozłożyć na płaskiej powierzchni na papierze do pieczenia ( nie przykleja się tak do niego ) i zmrozić w zamrażalniku.
Następnie położyć na płaskiej powierzchni i włożyć na około 1-2 godziny do zamrażalnika. W zamarznięte plasterki kiwi włożyć patyczek do lodów.
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Następnie oblać nią dokładnie kiwi na patyczkach. Lody ozdobić wiórkami kokosowymi i kolorowymi posypkami wedle uznania.
Rozłożyć na płaskiej powierzchni na papierze do pieczenia ( nie przykleja się tak do niego ) i zmrozić w zamrażalniku.
Jagodowa
Magdalena88
-AGULINA-
-AGULINA-