Śledzie w pierzynce - komentarze

Śledzie wymoczyć, oczyścić, pokroić na wąskie paski. Na półmisku ułożyć...

Cały przepis: Śledzie w pierzynce

Filety z kurczaka w kapuście - komentarze

Kapustę poszatkować, cebulę pokroić w cienkie półkrążki, marchewkę zetrzeć na...

Cały przepis: Filety z kurczaka w kapuście

Ryba - komentarze

Rybę umyć (lina sparzyć wrzącą wodą), oczyścić z łusek, sprawić, umyć pod...

Cały przepis: Ryba

Sałatka z makaronu i kurczaka - komentarze

Ugotować makaron, odcedzić i gdy jeszcze gorący dodać olej połączony z sokiem...

Cały przepis: Sałatka z makaronu i kurczaka

Tatar rybny z rukolą - komentarze

Śledzie umyć i osuszyć, pokroić w kostce. Cebulę obrać i pokroić w kostkę, włożyć...

Cały przepis: Tatar rybny z rukolą

Coctail z lodów i soku trusk-malinowego - komentarze

Do emaliowanego naczynia włożyć lody, rozmrozić i ubijajaąc energicznie trzepaczką...

Cały przepis: Coctail z lodów i soku trusk-malinowego

Knedle bawarskie - komentarze

Bułki pokrajać na kromki, zalać gorącym mlekiem, pozostawić by napęczniały....

Cały przepis: Knedle bawarskie

Schab z czosnkiem - komentarze

Schab zasznurować gęsto cienkim sznureczkiem. Dwa ząbki czosnku obrać, pokrajać w...

Cały przepis: Schab z czosnkiem

Panga z sosem - komentarze

Rybę rozmrozić. Umyć, osuszyć ręcznikami kuchennymi. Doprawić vegetą i...

Cały przepis: Panga z sosem

Pieczyste po chłopsku (Białoruś) - komentarze

Mięso umyć, pokrajać na kawałki po 30-40 g, lekko pobić, posypać solą i pieprzem....

Cały przepis: Pieczyste po chłopsku (Białoruś)