Zrazy ziołowo-czosnkowe - komentarze
Mięso oczyścić z błon i ścięgien, umyć, osuszyć, pokrajać w poprzek...
Cały przepis: Zrazy ziołowo-czosnkowe
Staż w Gotujmy: 6101 dni
Miasto: -
Mięso oczyścić z błon i ścięgien, umyć, osuszyć, pokrajać w poprzek...
Cały przepis: Zrazy ziołowo-czosnkowe
Ziemniaki ugotować w mundurkach. Odstawić do wystygnięcia. Pieczarki umyć, pokroić w...
Cały przepis: Sałatka z pieczarek 1
Umytą dynię obrać, zetrzeć na drobnej tarce i zalać 2 szkl wrzątku. Zostawić pod...
Cały przepis: Napój z dyni i soku truskawkowego
Liście kapusty zblanszować we wrzatku i ściąć wszystkie twarde żyłki. Z dymek...
Cały przepis: Zupa z gołąbkami
Mięso umyć, zemleć, wymieszać z oliwą i przyprawami. Cebulę obrać, opłukać,...
Cały przepis: Befsztyk tatarski
Cebulę obrać, drobno pokroić i udusić na oleju do miękkości, po czym zalać wodą...
Cały przepis: Zupa cebulowa z tofu
Stopić 2 łyżki masła , wsypać mąkę, przesmażyć, ale nie rumienić. Mieszając,...
Cały przepis: Sos Aurora
Ser przepuszczony przez maszynkę do mięsa ucierać w makutrze wraz z cukrem i wanilią......
Cały przepis: Sernik na suchym spodzie
Ziemniaki umyć, ugotować w łupinach, obrać, zmielić. Jabłka umyć, przekroić na...
Cały przepis: Kniedle ziemniaczane z jabłkami
Ubić sztywną pianę z 12 białek, wsypać cukier, kawałeczek utłuczonej wanilii,...
Cały przepis: Inkluz (Litwa)