Odp: Chwalimy się;

A ja sobie wypraszam wstawianie zdjęć tak pięknych tortów....LUDZIE ! ja się odchudzam...litooooooości

Odp: Z jajkiem na "ty"

A ja jak wreszcie wstanę to sobie usmażę na śniadanie dwa jajka na cieniutkich plasterkach wędzonego boczku...mówię Wam pychota. Już nie mogę się doczekać śniadania

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Wątek grzybowy.

margolata napisał(a): Bahus napisał(a):
No bo pierwsze objawy zatrucia starym farszem występują po kilku miesiącach od spożycia, a jak z ciastem francuskim to znacznie szybciej i bardziej dolegliwie

No nie taki on znów stary ledwo dobijał do 6 miesięcy Ciasto francuskie było świeże chyba bo to różnie bywa. Ale faktycznie Bahusku jakoś źle się mam od momentu spałaszowania tych grzybków...częściej jestem w błogim stanie, głupawko-śmiechawki mnie ogarniają a Ty mówisz że będzie jeszcze gorzej


Nie, nie... teraz może już być tylko lepiej Już samo spojrzenie na Twojego awatara musi nastrajać optymistycznie. Taka piękna kruszynka

Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Junette "głowa do góry" nie przejmuj się, Twoje przepisy są świetne i czekam na dalsze

Odp: Parzenie kawy

A jak to jest "po turecku"? Bo nasza polska po turecku ma się do faktycznej kawy po turecku tak jak " Alma mater do k*** mać "

Odp: Odp: Odp: Odp: Orzechy włoskie

Pablito napisał(a): Bahus napisał(a): Pablito napisał(a): ostatnio jadłem nieziemski miodownik z orzechami włoskimi. Niebo w gębie

A masz przepis?



niestety nie, ale teściowa to robiła więc jest do zdobycia

To zdobądź orzechy te spod kaloryfera czekają

Orzechy włoskie

Przywiozłem dzisiaj z działki ok 25 kg orzechów włoskich. Już się suszą pod kaloryferami. Macie jakieś pomysły z ich zagospodarowanie? Ok 5 kg przeznaczam na bezpośrednie spożycie...co zrobić z resztą....?