Odp: Chwalimy się;
- Forum: Chwalimy się;
A ja sobie wypraszam wstawianie zdjęć tak pięknych tortów....LUDZIE ! ja się odchudzam...litooooooości
Staż w Gotujmy: 6088 dni
Miasto: Poznań
A ja sobie wypraszam wstawianie zdjęć tak pięknych tortów....LUDZIE ! ja się odchudzam...litooooooości
Jeśli "NAD" to wszystko ok....
A ja jak wreszcie wstanę to sobie usmażę na śniadanie dwa jajka na cieniutkich plasterkach wędzonego boczku...mówię Wam pychota. Już nie mogę się doczekać śniadania
margolata napisał(a): Bahus napisał(a):
No bo pierwsze objawy zatrucia starym farszem występują po kilku miesiącach od spożycia, a jak z ciastem francuskim to znacznie szybciej i bardziej dolegliwie
No nie taki on znów stary ledwo dobijał do 6 miesięcy Ciasto francuskie było świeże chyba bo to różnie bywa. Ale faktycznie Bahusku jakoś źle się mam od momentu spałaszowania tych grzybków...częściej jestem w błogim stanie, głupawko-śmiechawki mnie ogarniają
a Ty mówisz że będzie jeszcze gorzej
Nie, nie... teraz może już być tylko lepiej Już samo spojrzenie na Twojego awatara musi nastrajać optymistycznie. Taka piękna kruszynka
Junette "głowa do góry" nie przejmuj się, Twoje przepisy są świetne i czekam na dalsze
A jak to jest "po turecku"? Bo nasza polska po turecku ma się do faktycznej kawy po turecku tak jak " Alma mater do k*** mać "
A jeszcze później w nogach
Pablito napisał(a): Bahus napisał(a): Pablito napisał(a): ostatnio jadłem nieziemski miodownik z orzechami włoskimi. Niebo w gębie
A masz przepis?
niestety nie, ale teściowa to robiła więc jest do zdobycia
To zdobądź orzechy te spod kaloryfera czekają
Przywiozłem dzisiaj z działki ok 25 kg orzechów włoskich. Już się suszą pod kaloryferami. Macie jakieś pomysły z ich zagospodarowanie? Ok 5 kg przeznaczam na bezpośrednie spożycie...co zrobić z resztą....?
Fakt....było przepyszne